Dode-zee zout masker

 

Gisteren heb ik mijzelf verwend met een spa-middag. Eerder was ik lekker de stad in gefietst, dus in de middag was het spa time! Een lekker geurend warm bad stond me te wachten na het koude fietstochtje.

Eerder deze week heb ik mezelf al getrakteerd op een gezichtsmasker, laat ik daar nou net zin in hebben. Ik heb dit keer gekozen voor een masker van Kaufland in Duitsland en heb het beoordeeld op verschillende punten:

– Verpakking: Niet erg aantrekkelijk maar de informatie die er op staat is relevant. De verpakking gaat helaas ook erg lastig open met natte handen, je hebt echt een schaar nodig.
– Prijs: € 0,89.
– Doel: Het bestrijd mee-eters en puistjes.
– Geur: Het ruikt naar klei, geen (toegevoegde) parfum geur.
– Kleur: Grijs, past goed bij de geur.
– Het masker: Het masker is iets aan de dikke kant maar het aanbrengen gaat makkelijk. Er zit veel in de verpakking, genoeg voor een royale laag op het gezicht en decolleté. 
– Intrekken: Het masker moet 10-15 minuten intrekken. Tijdens het intrekken wordt het masker langzaam hard, dit vond ik zelf niet zo prettig en heb het iets eerder afgewassen.
– Afwassen: Het masker dient afgewassen te worden met lauwwarm water. Omdat het masker ondertussen goed hard geworden is, is dit een flinke klus. 

Algemene beoordeling:
Ik zou dit masker zeker nog een keer meenemen, voor de prijs hoef je het niet te laten en mijn huid voelt weer lekker zacht en verzorgd. Het lijkt echt alsof mijn gezicht echt rustiger geworden is, altijd fijn natuurlijk. Een dikke 8!

2 Replies to “Dode-zee zout masker”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s