Ghorban Aachen

GhorbanMmm. Een kleine lunch bij Ghorban Aachen is voor iedereen aan te raden. Heerlijke wijn, vers afgesneden vlees en kaas en mooi gekruide olijven.

We hadden ditmaal gekozen voor een
schinken-platte. De medewerkers nemen dan een assortiment van de aanwezige soorten ham. Voorgaande keren hebben we zelf gekozen wat we graag wilden. Een lekker fris glas wijn erbij en heerlijk warm brood met olijfolie, mijn favoriet! Het is een heel klein zaakje, waar je aan de bar zit met je bordje, maar wat is het er fijn en vooral je bent er nooit alleen. Ze verkopen verschillende soorten antipasti met invloeden uit Spanje, Italië en Griekenland. Maar het is niet vergelijkbaar met de tapasbarren die als paddestoelen uit de grond schieten, het is smaakvol, luxe, lekker en eerlijk. Echte smaken waar je niets meer aan toe hoeft te voegen. We eten het vlees van zo’n plankje dan ook zonder iets erbij, gewoon, omdat het niet nodig is!

Het is iets prijzig, maar wat is het goed, ik raad het de fijnproevers onder ons echt aan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s