Gepubliceerd

Toen ik in januari mijn eerste ‘echte’ foto’s op mijn persoonlijke Facebook-wall postte, ben ik benaderd geworden door Renate Kuijper van Mindful InSight.

IMG_9588

Renate heeft een eigen business, ze geeft trainingen in Mindfulness in de Veste Harburgum bij Buitenplaats Vaeshartelt. Ik heb de eerste keer mijn foto’s online gezet van het kasteel in de sneeuw. Ik vond ze mooi, maar ik was lyrisch toen Renate me benaderde om de foto’s te publiceren op haar website en Facebook-business-pagina, dit had ik niet verwacht, zeker niet bij mijn eerste serie! De Facebook-pagina en mijn foto zijn hier te bekijken.

Ik heb ondertussen mijn Buitenplaats Vaeshartelt serie uitgebreid met wat vroege lente-shots. De bomen nog in het winterstadium en de zon die volop schijnt. De eerste foto is vandaag gepost op de Facebook page van Renate en is hier te bekijken, laat je me weten wat je er van vindt?

De hele serie “Buitenplaats Vaeshartelt” bekijken? Klik hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s