Geluk!

Dia1

Tijdens onze wandeling op zondag ochtend hebben we heel veel geluk gehad. We hebben de kans gehad om wilde herten te fotograferen. Vanaf zo’n 250 meter afstand hebben we deze in het veld zien liggen, gelukkig had ik mijn camera en beide lenzen mee, dus hebben we mooie plaatjes kunnen schieten.

IMG_9716

Herten zijn vooral ‘s ochtends vroeg goed te zien in bosrijke gebieden. De open velden waar wij ze gezien hebben zijn vlakbij een doorgaande weg maar langs de bosrand. Op het moment dat we ze gespot hadden, hadden de herten ons nog niet in de gaten. Toen we dichterbij kwamen, gingen de herten zich ook verplaatsen en zijn we ze uit het oog verloren. Tijdens de wandeling terug naar huis zijn we ze als nog op een andere plaats tegen gekomen, weer vlak langs de weg in de buurt van het bos.

Klik hier om de hele serie te bekijken.

We hadden echt geluk dat we deze dieren gezien hebben in het veld, het was top ze te kunnen fotograferen en filmen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s