Kokos Olie als make-up remover

Is je make-up remover op? Gaat die nieuwe watervaste mascara er niet af? Krijg je met water alleen maar panda ogen?

Hier de tip: Kokos Olie! Ruikt heerlijk, het ontsmet je huid en je huid wordt er lekker zacht, mooi en verzorgt van. Je zou het niet denken, maar het werkt erg goed tegen puistjes. De kokos olie is een hard goedje in een pot. Je kunt de pot een beetje verwarmen in warm water om de olie te kunnen gebruiken of je neemt een lepel en schraapt er een beetje uit. De olie wordt gewonnen uit het vruchtvlees van de kokosnoot. Ik heb geprobeerd ermee te koken, maar dat beviel me niet. Toen heb ik gekeken naar andere mogelijkheden om mijn pot leeg te krijgen. Ook erg lekker is om wat olie over je haar verdelen. Dit een uurtje in laten trekken met een handdoek op je hoofd en ach wat krijg je lekker zacht haar. Een andere manier om het te gebruiken gezichtsmasker/make up remover zoals die in het filmpje is heerlijk.

Veel kijk plezier!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s