Eieren, een brunch en een bff op vier poten

Pasen, eigenlijk heb ik er helemaal niks mee. Eieren verven vind ik altijd erg gezellig, maar daar heb je het ook mee gehad. Het is nu dan ook voor het eerst dat ik het hele Paasweekend vrij heb. Maar, er staat ons dit weekend dan ook iets heel belangrijks te wachten..

We vieren Pasen bij ons thuis nooit erg uitgebreid, een kleine brunch met de familie en vooral veel eieren in de week voor deze  feestdag. Toevallig valt het dit jaar samen met de verjaardag van mijn opa, dus hem gaan we ook nog even kort bezoeken. Kort, want we hebben een nieuw familie lid. Zenzi komt eindelijk naar ons toe, eindelijk mogen we eindeloos met haar knuffelen. Ik kan nu eigenlijk ook niet meer wachten tot zondag. Om 12:00 mogen we haar ophalen, maar ik geloof dat RH en ik al vanaf 07:00 uur wakker zullen zijn, zo veel zin hebben we erin.

Morgen zullen we al haar spulletjes gaan neerzetten. De bench moet opgebouwd worden, haar voerbakken en speelgoed neerzetten. Heel gezellig zal het worden voor haar.

Ik kan nu echt niet meer wachten!

1525443_880623068646791_7460102711174003942_n

3 Replies to “Eieren, een brunch en een bff op vier poten”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s