Mijn roze wolk met mijn schatje

3-4-2009 is ONZE datum, wat is het alweer een tijd geleden en wat herinner ik het mij goed. Een heerlijke champagne proeverij op de wijnreis met school. Alweer 6 jaar geleden…

Wat een avontuur zijn die laatste 6 jaar geweest. Wat een afstand hebben we afgelegd om bij elkaar te kunnen zijn. Het zijn maar 30 kilometer, maar vrijwel elke dag rij, of ik, of hij, naar de ander. En wat is het heerlijk.

Tuurlijk gaat het ook soms tijden niet zoals we zouden willen en tuurlijk hebben we wel eens ruzie en ook dat is dan de ene maand wat meer dan de ander. Maar ach, dat hoort erbij denk ik dan. Toch kom ik altijd met een fijn gevoel bij hem “thuis”. Het voelt ook elke keer weer als thuiskomen, een fijne kus, een stevige knuffel en iemand waarbij ik helemaal mijzelf kan zijn.

In deze 6 jaar hebben we veel samen beleefd, we hebben samen 5 maanden stage gelopen in Den Haag en hier hebben we dan ook samengewoond. We hebben reisjes gemaakt naar Zeeland, Spanje, Griekenland en Parijs. Vooral heel vaak naar Parijs! En wat zijn we dol op Oostenrijk, wat zijn we verliefd op de bergen en de rust. En niet te vergeten mijn stage in Amsterdam waardoor wij elkaar maar 1 dag in de week konden zien. Wat werd ik op de proef gesteld toen en vaak was het dan ook erg zwaar. Want beide waren we gewend elkaar vrijwel elke dag te zien.

En toch, na al onze ups en downs, zijn we alweer 6 jaar samen.

Wat heerlijk!

Vandaag gaan we er dan ook een groot feest van maken!
Want we hebben iets te vieren!

Ik hou van je lieverd!

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s