Mijn nieuwe vriendin op vier poten

Wat is ze braaf. Zenzi is nu 4 dagen bij ons en heeft dus al drie nachten bij ons geslapen. Dus hierbij een kleine update.

De eerste dag deed ze het naar omstandigheden erg goed en tijdens de nacht ging het ook super goed, ze had zich gemeld toen ze moest plassen en heeft lekker geslapen. De volgende ochtend hebben we lekker samen gespeeld en is ze mee gaan brunchen bij mijn ouders thuis in Maastricht. Ze heeft zich voorbeeldig gedragen. ‘ S avonds hadden we Paas-diner bij Remko thuis en de hele familie was er, ook toen is ze super braaf geweest en heeft ze veel geslapen.

De tweede nacht heeft ze tot ongeveer 4 uur goed geslapen daarna was ze klaar met slapen en wilde ze spelen. Ik had ochtend dienst dus was er niet heel blij mee haha. Na een half uurtje blaffen en zeuren is ze toch nog in slaap gevallen. Toen ik klaar was met werken zijn Remko en Zenzi mij op komen halen in Maastricht. Hier hebben we nog even een wandelingetje gemaakt bij Vaeshartelt en onze nieuwe aanwinst geshowd aan de collega’s. Daarna was het weer welletjes en zijn we naar huis gegaan. Hier is ze weer lekker gaan slapen. Zo hadden Remko en ik even tijd om wat boodschappen te doen. ‘ S avonds hebben we nog lekker gespeeld en heeft ze ook weer goed geslapen.

Vandaag zijn we met Zenzi naar de dierenwinkel geweest en hebben we d’r een rondleiding gegeven door Aken haha. Wat was het druk en wat deed ze het super goed! Overal wilde ze snuffelen en iedereen wilde haar aaien. Heel leuk om te zien.

Nu ligt ze weer uitgeteld te slapen op d’r mat.

Klik op de foto voor meer foto’s

IMG_0848

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s