Regenbogen en een berg vol fantasie

Ik had ze al eerder zien liggen bij de boekenwinkel, action, zeeman en op verschillende websites. Ze zijn goedkoop, goed voor je humeur en werken voor veel mensen therapeutisch. Ik heb het natuurlijk over de kleurboeken voor volwassenen. 

Afgelopen week waren we op bezoek bij mijn schoonzus en haar vriendin en ook daar zag ik de kleurboeken met stiften staan. Dat was eigenlijk de doorslag om toch maar een kleurboek aan te schaffen. 

De dag erna zijn we naar de zeeman geracet om te kijken of de kleurboeken die ik gezien had, mooi waren. Ik wist toevallig nog dat die van de action me niet bevielen dus daar hoefden we zeker niet heen. Ze hadden zelfs twee verschillende soorten en ze kosten maar €0,99. Nou, daar wil ik het wel voor proberen. Ik kon natuurlijk weer niet kiezen welke ik het mooist vond. Dus heb ik ze allebei meegenomen. 

 Eenmaal thuis heb ik mij in de tuin gesetteld in het zonnetje en ben begonnen. De stiften die ik had gekocht hebben twee kanten waardoor je een smal puntje hebt aan de ene zijde en een dikke punt aan de andere zijde. In de kleurboeken voor volwassenen staan veel kleine vakjes, dus vooral het smalle puntje gebruik ik veel. 

Eerlijk is eerlijk. Het is echt leuk, en je hoeft er niet bij na te denken. Je mag zelf bepalen of bomen roze worden of toch groen zoals altijd en je kunt het makkelijk meenemen. Zo vind ik het heerlijk om buiten een kleurplaten af te maken.  

 

3 Replies to “Regenbogen en een berg vol fantasie”

  1. I love your blog, your posts are beautiful! Are you going to keep writing your next posts in English? I could just understand the 2 recent ones haha. I just followed you, it would be great if we can support each other 🙂 I am so glad I got to discover you ❤

    Like

    1. Thanks Arielle! Yes, I waited and thought it over several times, but my next posts will be in English! I’m gonna check out your blog now 🙂 xx

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s