#KylieJennerChallenge

qgxghfcewpa4zolsp8nk

Oke, heel Amerika staat op zijn kop wat betreft de opgepompte lippen van Kylie Jenner. En eerlijk is eerlijk, zo mooi krijg je ze niet met alleen make up. Believe me, I’ve tried.. Voor de spiegel geoefend met de make up, maar de deur uit, neee, ECHT NIET! Ik heb mijn lippen eerst overdreven omlijnd en ingekleurd met een zacht lip potlood, vervolgens overtrokken met lippenstift en om het af te maken, in het midden wat super shiney lipgloss.

Vooral mijn bovenlip is groter, zoals Kylie Jenner, mijn onderlip heb ik vrijwel gelijk gelaten.

Zoals je kunt zien op de “voor” en “na” is het ook mogelijk mee te doen aan de #KylieJennerChallenge zonder rare fratsen met flesjes.

Dia1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s