Long Long Time Ago..

Echt slecht! Al zo lang geen nieuwe post meer geschreven, het was ook zo druk, je kent het wel!

Vorig weekend waren we een weekendje naar Oostende en toen kwam ik op een heel mooi idee. Een idee dat al langer door mijn hoofd tolde en zeker ook een soort gelijk idee ging steeds bij Remko door het hoofd.

Ik ben langzaam maar zeker bezig met de uitwerking hiervan en we zullen dus nog even geduld moeten hebben. Het idee is een gedeelte van de website/app/landkaart/tip/to-do lijst voor activiteiten/hotels/restaurants waar honden zijn toegestaan. Daarbij leuke wandel/fiets/step-routes die de hond ook kan afleggen. Omdat ik zelf in Maastricht woon, zullen deze eerste routes/activiteiten vooral zich in deze omstreken afspelen maar met de tijd zal ik deze zeker uitbreiden.

Mijn eerste tip is het hotel waar wij verbleven zijn. Het Mondo Hotel in Oostende. Een zeer goed en zeer hond-vriendelijk hotel waar ze goed en kundig personeel hebben en je graag te woord staan en helpen. Zelfs bij het ontbijt mocht onze Zenzi mee, hoewel wij dit niet perse nodig vinden, mocht het in elk geval wel.

De verdere uitwerking hiervan en recensie volgt hopelijk zeer snel!

Een fijne regenachtige dag gewenst!

IMG_1940

2 Replies to “Long Long Time Ago..”

    1. Dank je kim! Mij is het inderdaad ook opgevallen dat het soms best moeilijk kan zijn ergens heen te gaan met de hond.. En echt veel info vind je er niet over helaas!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s