Zenzi’s en ditjes en datjes

Jaaaaa de kleine muis is al bijna 10 maanden en wat is ze braaf. Ze wordt nog een flink stuk groter maar we hebben er toch voor gekozen om geen puppycursus met haar te doen. We konden geen geschikte vinden, met onze flexibele werktijden (lees ‘s avonds en weekenden werken). Ja, ze is groot en ja, ze is enthousiast, en ja, als ze enthousiast is luistert ze niet. Maar verder, in haar eigen omgeving. Is ze zo lief. En luistert ze zo goed.

Wij oefenen dan zelf natuurlijk wel heel veel met haar thuis. Soort thuis school haha. Er komen overigens veel worteltjes bij kijken.

We hebben haar geleerd om te zitten, blijven, af te gaan als wij dit van haar vragen. Natuurlijk, als je dit iemand wil laten zien doet ze dit niet, kreng. Maar nogmaals, eigenlijk doet ze dit altijd heel braaf. We proberen haar nu te leren om te komen als we dit vragen. Deze laatste gaat echt heel langzaam. Dit is ook erg moeilijk te leren vind ik. Maar ach, alles kost tijd!

Een lieffie is het!

  
  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s