Maandag snoep dag?

Maandag als snoep dag? Jep! Guilty! Vandaag als ontbijt een gezellige high tea met mama en mijn zusje Kyra. En als avondeten een vette burger.

Ok. Laat ik beginnen bij het begin. Afgelopen Moederdag hebben we onze mama een high tea cadeau gedaan. Maar ja, met twee in de hospitality-werkende kids kan het nog al lastig zijn een vrije dag te vinden samen.  Vandaar dat het zo lang geduurd heeft.


 Mam wilde graag een high tea doen bij Intratuin. Dus op naar Intratuin Maasticht.

Een uitgebreide high tea met scones, broodjes, slagroomsoesjes, spekkoek, quiche, een soepje en natuurlijk verschillende soorten thee. Heerlijk! Zeer goed verzorgd en zeker voor herhaling vatbaar. Ook qua kosten prima te doen. Slechts € 14,90 per persoon.


Vanmiddag ben ik met Remko en Zenzi lekker gaan winkelen in Aken. Gegeten hebben we bij Burgerista. Erg lekkere hamburgers met veel keuze. Ik had gekozen voor een double cheese burger met cheese fries. De lekkerste cheese fries sinds mijn vakantie in Florida.


Remko had een triple hamburger met gewone frietjes. Ook erg lekker. Wat ik zo leuk vind bij Burgerista is dat er veel verschillende sausjes op tafel staan en je je drankje zo vaak mag bijvullen als je wil. Ze hebben de gewone frisdranken zoals overal maar ook huisgemaakte ice tea en limonades. De citroen limonade was erg lekker!

Ons toetje (alsof we nog niet genoeg gegeten hadden, de vreetzakken) hebben we op de kerstmarkt in de stromende regen genomen, een crêpe met kinder chocolade.


Dus…. Morgen doen we een giga balans dag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s