Serious request


Sinds gisteren zitten drie dj’s van 3FM opgesloten in het glazenhuis in Heerlen. Giel, Domien en Paul zamelen samen met het rode kruis zo veel mogelijk geld in voor de toekomst van jongeren in conflictgebieden. Zij eten een weet lang niks en draaien plaatjes voor het goede doel.

 
De sfeer op het pancratiusplein is fenomenaal. Er heerst een ongelofelijk wij-gevoel en iedereen draagt zijn steentje bij. Er staan Disney prinsessen om mee op de foto te gaan, een mevrouw met een uil die je op je arm kunt laten zitten, bands die optreden, studenten die wafels verkopen, noem maar op!

Ik heb ook wat gedoneerd natuurlijk. €5,- in de brievenbus en als cadeautje heb ik een foto met Roosmarijn.

De drukte in Heerlen valt enorm mee, dus hopelijk is iedereen druk met acties zoals cupcakes bakken, sponsorloop of flessen inzamelen. Veel succes allemaal met de acties! En als je geen zin hebt in een actie, je kunt ook gewoon geld overmaken of langsbrengen in Heerlen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s