Shoplog!

Yesssss! Gisteren en vandaag lekker gaan shoppen. Gisteren met mijn moeder in Maastricht en vandaag met Remko in Aken.

Heerlijk geld uitgeven. Ik had nog behoorlijk wat geld van mijn verjaardag en kerst, dus ik mocht van mezelf wat leuks uitzoeken.

In Maastricht ben ik geslaagd bij C&A voor twee gestreepte t-shirts met lange mouwen. Deze kosten normaal € 7,90 en waren nu afgeprijsd voor € 5,10 per stuk. Dus deze moesten mee, ik heb gekozen voor een Bordeaux rode met blauwe strepen en een witte met zwarte strepen. Zo’n gestreept t-shirt kun je zo makkelijk combineren als chique maar ook als casual. I love it!

Vandaag was ik met Remko in Aken en ben ik geslaagd bij Intimissimi. Ook hier was sale en heb ik ondergoed gekocht. Het ondergoed van daar zit heerlijk comfortabel en ziet er ook nog eens leuk uit. Remko heeft ook nog wat gepast bij Tom Tailor en had een gluurder.


Na onze tocht door Aken ben ik toch nog even snel Maastricht in gegaan. Want ik had een coole tas gespot. Deze was in Aken nergens te krijgen. En ja, er was nog geld over van mijn verjaardag, dus die moest ik hebben!


Op naar de Bijenkorf. De Fjäll Räven moest het worden. Ze hadden gelukkig veel verschillende kleuren en kon bijna niet kiezen, ze zijn allemaal enig! Toch een beetje een neutrale kleur gekozen. Rood met donkerblauw. Deze tas is erg handig want je kunt hem gebruiken als handtas door te dragen aan de handvaten bovenop (de riempjes voor op de rug kun je dan met drukknoppen vastzetten) of gewoon als rugzak. Een lekker ruime tas met een groot opbergvak  dat helemaal open kan. De tas ziet er vrij klein uit. Maar er past best veel in heb ik al gemerkt! Erg handig nu je geen plastic tasjes meer krijgt in de winkels!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s