Zenzi is weer online! Woef! 

Ze is nu al weer 11 maanden. Pfoe.. Wat gaat dit snel zeg!

Ze is nog steeds enorm lief en leergierig. Afgelopen week heb ik met haar getraind om te zitten met de clicker. Leuk dat ze het vond! Ze kwispelt sowieso al veel, maar met die clicker nog veel meer!

We zijn de kerstdagen ook enorm goed doorgekomen. Ze is gezellig bij mij thuis in Maastricht op bezoek geweest om kerst te vieren.

IMG_7381

En later hebben we kerst bij Remko thuis gevierd, ook daar was ze super lief.

Voor oudejaarsavond had ik wel kriebels hoor! Remko moest werken. En ze ging mee naar Maastricht, ik kon d’r pas om 22:30 ophalen door mijn eigen werk. Dat was wel even spannend. Maar ze heeft ook dit weer super goed gedaan. Is gezellig op de achterbank gekropen en heeft met me naar muziek geluisterd. Toen we in Maastricht aankwamen is mijn vader even komen helpen met de spullen en natuurlijk ging er toen een hele harde knal af. Maar madame ging rustig naar het grasveldje een plasje doen en toen naar binnen. Om 00:00 hebben we aan het raam vuurwerk gekeken en is ze verder gaan knabbelen aan d’r bot.

Dus, al die kriebels helemaal voor niks. Toen het vuurwerk vrijwel was afgelopen zijn we zelfs nog even bij mijn oom en tante en nicht geweest. Super leuk vond ze het, mevrouwtje kwispel!

Op 1-1 zijn we naar de oma’s geweest en ook daar heeft zij zich voorbeeldig gedragen. Lekker slapen tussen 20 man in. Vond ze dikke prima!

 

Ohh wat ben ik blij met dit lieve beestje ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s