Adidas Superstar, lange gilets en teleurstellingen

Yeeeeey! Mijn Wehkamp pakket is ook echt vandaag bezorgd geworden, precies zoals beloofd! Mijn fantastisch mooie Adidas Superstar sneakers zijn nog mooier dan verwacht en ik kon dan ook niet wachten om ze te passen. Maar wat een dikke vette teleurstelling! Ze zijn te groot! Chips! Andere maten waren er niet meer dus stress in de tent!

Gelukkig heb ik nog een miljoen andere schoenen, dus voor het feestje was het geen probleem. Verder had ik nog wat gilets besteld, van die extreem lange. Op de kleding die ik aanhad zag het er echt duf uit, dus had ik alles maar weer teruggestopt in de Wehkamp doos, klaar om terug te sturen. Totaal niet erbij nagedacht dat het wellicht bij andere outfits wel übercool zou staan….

Toen ik eenmaal aangekleed was miste er nog iets vond ik. Een van de gilets was in het zwart, en goh, wat zag dat er vet uit op mijn lederen rokje.

Blij dat ik was! Haren snel ingevlochten, gecombineerd met wat vamp lippen, en ik was ready to go! Of… naar beneden te gaan voor de visite voor mijn ouders en zusje’s verjaardag.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s