Leap day! 

Vandaag is leap day! En we hebben goed gebruik gemaakt van deze extra dag! We hadden beide vrij en zijn lekker buiten gaan genieten van het prachtige weer dat deze dag ons bracht.


 We zijn de dag begonnen met het aanschouwen van Remko zijn nieuwe auto. Hij heeft afgelopen zaterdag een nieuwe auto gekocht, een Opel Astra stationcar. Handig, want dan kan Zenzi lekker veilig achterin. Beter voor ons allemaal. En we hoeven nu geen dure auto meer te huren voor de vakantie. Oke, eerlijk is eerlijk, we zoeken inderdaad wel altijd een wat luxer modelletje uit dan nodig, maar ja, vakantie is vakantie.

Daarna zijn we even snel hoi gaan zeggen bij mam thuis en snel doorgereden naar de losloopplaats, daar speelt Zenzi altijd zo fijn! Toen Zenzi uitgespeeld was zijn we even de stad in gelopen. Daar wat winkeltjes gekeken en het drama weten op te lossen, welk boek zal ik kopen? De keuze ging tussen het kook boek van chicks love food en het boek shoot over fotografie. Uiteindelijk heb ik toch gekozen voor shoot. Daar kan ik op het moment wat meer mee, lekker leren hoe mijn camera functioneert.  Maar het kookboek van chicks love food, en ook de boeken van Rens Kroes staan zeer hoog op mijn verlanglijstje.


Toen ik eindelijk een keuze gemaakt had zijn we een ijsje gaan halen bij Australian. Zo lekker dat Belgische chocolade ijs. Daarna zijn we nog een rondje door het park gelopen en toen terug naar de auto.


  
Toen we weer in de auto zaten toch nog de keuze gemaakt even Aken in te gaan, want de sale is bijna voorbij en ik heb nog steeds geen wandelrugzak. Terwijl deze juist nu zo goed afgeprijsd zijn. Maar hé ik ben en blijf een weegschaal en twijfelen is nou eenmaal mijn ding. Ik heb na lang twijfelen dan toch de knoop doorgehakt en eentje uitgezocht. Maar deze review ik snel!
Nu ga ik lekker genieten van mijn boek! Geniet van deze leap avond, de volgende is pas in 4 jaar weer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s