Gevalletje inpakken en wegwezen

Nee, het plannen van deze vakantie is niet gelopen zoals ik gehoopt had…. In de trein terug van Scheveningen kreeg ik de fantastische ingeving (en ja, dat heb ik echt vaker….) om toch maar een wintersport vakantie te boeken.

Zo gezegd zo gedaan, een aantal mailtjes op en neer en hup, het was geregeld. Remko heeft net een nieuwe auto gekocht, dus daar kunnen we wel wat kilometertjes mee maken dacht ik. En Remko….. wist van niks.

Enthousiast als ik kan zijn over dit soort verassingen duurde het ook dit keer niet lang voordat ik het aan Remko vertelde. Dit is nu ongeveer 2 weken geleden.

Dus het shoppen voor de vakantie kon beginnen. We gingen informeren hoe lang het zou duren met de auto, nieuwe skibroeken werden gehaald etc. Alleen 1 probleem, de auto zou niet op tijd klaar zijn. Chips!

Was dan echt alle moeite voor niks geweest….? Nou.. nee, we hadden twee elfjes genaamd pap en mam die ons een huurauto cadeau zouden doen. Yes! De auto hebben we geboekt en ondertussen ook opgehaald. Het hotel in Salzburg en Kitzbühel is geboekt, nu nog inpakken en gaan.

Maar he, dat inpakken….. Daar gaan we al…. Een hekel heb ik eraan!

Ach, het ergste hebben we gehad, het kan alleen maar beter worden. Want de vakantie wordt nu in elk geval niet meer afgezegd.

Tot morgen, maar dan uit Salzburg!

 

10402023_1048597345181736_7382077804287264167_n

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s