Schoonheidsbehandelingen zijn heerlijk!

Gesponsord

Gisteren heb ik na een, mentaal gezien, zeer drukke dag lekker kunnen afschakelen met een gezichtsbehandeling en massage. Ik was te gast bij Cindy van Punt-Gaaf, een nieuwe schoonheidssalon in Bunde. Gewoon gezellig aan huis, beneden netjes de schoentjes uit, jas wordt fijn opgehangen en dan hup naar boven!

In de salon heerst rust, weelde en ook gezelligheid door de kaarsjes. Dit alles wordt versterkt door de zeer rustgevende en heerlijk relaxte maar moderne muziek. We gaan beginnen, shirt uit, op de stoel en lekker relaxen onder de deken.

Stoel bewerkt

Cindy begint met met het reinigen van mijn huid, ik houdt deze altijd lekker schoon en heb vandaag speciaal niet te veel make up op gedaan dus dit is zo gepiept! Daarna neemt ze de klapper erbij met al haar klanten, iedereen krijgt zijn eigen sheet waarop ze bijhoudt wat ze tijdens de voorgaande bezoeken gedaan heeft en wat de aanbevelingen zijn voor de volgende keer. Erg handig!

Mijn huid wordt grondig gecontroleerd op oneffenheden. Op basis van deze analyse wordt besloten welke behandeling geschikt is. Zo had ik bijvoorbeeld in eerste instantie niet geharst willen worden op mijn bovenlip, daar krijg ik altijd zo’n uitslag van! Maar Cindy weet wat ze verkoopt en heeft zeer deskundig besloten dat ze een hars heeft die mij geen uitslag zal geven, en inderdaad, geen uitslag dit keer #happy!

Buddha bewerkt

De behandeling die wij gekozen hebben is de Punt-Gaaf behandeling van 75 minuten, harsen van de bovenlip en aansluitend een rug massage.

De gezichtsbehandeling begint met een dieptereiniging, hiervoor wordt een roterende gezichtsborstel gebruikt. Ik heb een hand gezichtsborstel, maar hiermee ben je al snel te veel en te hard aan het borstelen, terwijl met deze roterende borstel je huid licht gemasseerd wordt en de creme langzaam kan inwerken op je huid.

Verder worden mijn wenkbrauwen onder handen genomen, OH, OH…….. Iedereen die mij kent weet dat ik panisch ben over mijn wenkbrauwen, maar eerlijk is eerlijk, alles gaat goed en professioneel dus wat kan er mis gaan? Nou, inderdaad, helemaal niks, ze zijn netjes bijgewerkt en hebben hun natuurlijke vorm weer terug, weer blij!

Enjoy bewerkt

Daarna heb ik genoten van wat stoom op mijn gezicht, lekker de poriën laten openen en vervolgens (wat ik dacht) de grootste klus…. Onzuiverheden verwijderen, maar ook dit viel allemaal reusachtig mee (lees: deed geen pijn en was snel voorbij!).

En toen was daar deel 1 van de massage, mijn gezicht en hals werden heerlijk gemasseerd met lekker geurende cremes en lotions. Ik genoot volop! En net als je denkt dat het niet beter kan worden, mag je omdraaien, voor de rug massage. Ook deze was heerlijk! Ik had na het afgelopen uur natuurlijk ook niet anders gedacht, het moest wel goed zijn!

Cindy, nogmaals bedankt dat ik te gast mocht zijn in jouw prachtige salon! Het was fantastisch! Je kunt echt trots zijn op wat je hebt neergezet! Ik hoop dat ik mezelf ertoe kan dwingen je met regelmaat te bezoeken, maar he, je hoorde al hoe lang het geleden was, dat ik voor het laatst in een schoonheidssalon was! 

Wil jij ook genieten van een heerlijke behandeling? Maak dan snel een afspraak! In de maanden april en mei geniet je van 25% extra korting!

 

Mag ik ook een keer bij jouw zaak te gast zijn? Meld je dan snel aan! 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s