Later is nu! 

Hoe vaak ik mezelf betrap op de woorden, als ik later op mezelf woon, als we later samenwonen, en nog een miljoen varianten hierop… Dat later nu is wordt me met de dag duidelijker. 

Afgelopen maand was (wat mij betreft) een waanzinnige achtbaan. We hebben het huis bekeken, besloten dat dit het huis is dat we willen, zijn nog een keer gaan kijken en zijn gaan bieden. We hebben het voor een mooi bedrag kunnen kopen. En hebben ondertussen een aantal gesprekken gehad met de hypotheekadviseur/verzekeringsagent en notaris. Zij raden ons allemaal op hun eigen manier en wij zoeken ondertussen onze weg in wat we willen en wat we nog even laten. 

Zo hebben we gekozen een samenlevingscontract op te laten stellen. En hebben we de hypotheek vorm en de verzekeringen samen besloten. 

Dit vond ik allemaal niet zo erg interessant. Belangrijk, dat wel, maar zo’n droge stof allemaal. Remko is daar veel beter in. 

Ik ben en hou meer van het shoppen dat komt kijken bij het inrichten van ons huis. Ik zit barstensvol met ideeën en kan niet wachten dat ik ze kan gaan uitvoeren. Er gaat dan ook geen dag voorbij zonder dat ik Pinterest geopend heb en nadenk over hoe de accessoires die ik gespot heb zouden staan in onder andere onze woonkamer. 

Als alles meezit krijgen we op 1 juli al de sleutel en kan het avontuur echt beginnen! 

Alvast speciale dank aan Raymond B. voor alle hulp en antwoorden op  (vooral mijn) vragen, Remko dat jij dit aan durft met mij en natuurlijk onze lieve families die dag en nacht voor ons klaar staat en te hulp schiet waar nodig! 

Kusjes en dank, dank, dank! ❤️ 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s