Fietstochtje Kanne – Eben-Emael – Eijsden – Maastricht

Vorige week ben ik op mijn vrije dag een stuk gaan fietsen. Lekker genoten heb ik! Deze route wil ik dan ook graag met jullie delen. Deze fietstocht begint aan de grens met België, waar iets verderop, aan het einde van de brug, aan zowel de linker als de rechterzijde een parkeerplaats is. En je komt langs een pannenkoekenhuis, waar ik helaas geen pannenkoek heb gegeten…. Want he, ik was onderweg voor de beweging, daar past een pannenkoek niet bij. En er zit een pittige berg in, dan had k die pannenkoek ook nog mee naar boven moeten slepen, #heavy! Het pondje dat je gaat oversteken kost € 1,- per persoon per overtocht, en is het zeker waard. Ik vond het in elk geval enig!

Je bent ongeveer 2 tot 3 uurtjes onderweg, dus perfect voor een goedkoop middagje uit!

Klik hier om naar de routepagina te gaan!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s