Dozen, dozen, dozen

Vandaag begonnen met het vullen van de eerste dozen. Ja, met pijn in mijn hart. Wetende dat in deze dozen uiteindelijk mijn hele leven zal zitten en ook deze dozen mijn hele leven op zijn kop zullen zetten. Op een goede manier, dat wel, maar toch. 

  
Zo enthousiast als ik in het begin was ben ik nog steeds, maar begin het wel steeds lastiger te vinden wetende dat het straks allemaal anders zal zijn, voor ALTIJD! Tenminste, dat is de planning haha! 

De andere kant van het verhaal is dan wel weer dat we spullen kunnen uitzoeken en kopen. We hadden een hele tijd geleden al een eetkamertafel, salontafel en eetkamerstoelen uitgezocht maar gaan toch nog eens verder kijken. We zijn ook zo besluiteloos! Verder proberen we zo veel als mogelijk samen overal naar te kijken. Maar dit is nogal lastig door onze verschillende werktijden. Ach, we komen er wel! 

Op dit moment is Pinterest een grote vriend van me, voor schoonmaakkosten, to do lists, inspiratie en meer kan ik met alles terecht op deze fantastische site! 

Volg me snel! https://nl.pinterest.com/Brendaonline/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s