Chapeau! Terrasgids 2016

Wow, ik geloof niet dat ik ooit zo trots geweest ben op een stuk tekst dat van mijn hand kwam. In mijn functie als communicatie medewerker bij Buitenplaats Vaeshartelt heb ik onlangs een stukje geschreven voor de Terrasgids 2016 van Chapeau! Magazine. De hele ochtend ben ik bezig geweest om het terras netjes te krijgen, gasten te vinden die op de foto wilden en ‘pèlskes’ tappen. Lees je mee…?

Buitenplaats Vaeshartelt

Het zonovergoten terras aan de parkzijde van het oude kasteel heeft een prachtig uitzicht over de vijver. Hier serveren wij lekkere, hippe en betaalbare gerechten met een ‘sjieke’ Maastrichtse touch. Lekker genieten in een magnifiek Maastrichts buitengoed, waar een goed glas wijn of een perfect getapt ‘pèlske’ normaal is en de zon (bijna) altijd schijnt. De prachtige tuinen nodigen uit om te flaneren langs het bijenpaviljoen en ons theehuisje. Sla vooral onze geheime tuin niet over, met zijn kweeperenbomen en heerlijk geurende kruiden. Het bourgondische terugbrengen naar zijn roots. Dat doen we bij Vaeshartelt, de plek waar Peterug Regout ooit begon met zijn wilde plannen. En wij? Wij maken het af.
Lekker genieten is dan ook niet voor niets het levensmotto van veel Maastrichtenaren. En waar doe je dat nou beter dan in de ruimte die Buitenplaats Vaeshartelt te bieden heeft? Iedereen is welkom bij Buitenplaats Vaeshartelt.

 

13432449_1028939057194393_4586278629879600792_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s