Smoothies en sappen

Tijdens onze vakantie in Oostenrijk hebben Remko en ik verschillende smoothies en sappen uitgeprobeerd. 

We hebben een rode variant met onder andere Chili gehad, erg gek, zeer pittig maar goed te doen. Een oranje variant met onder andere sinaasappel, wortel en gember. De groene en oranje variant van True Fruit. En een innocent sapje. Van al deze sappen viel me het innocent sapje echt tegen. Heel zoet en proeft bijna alsof je multi vitamine uit een pak drinkt. Niet helemaal waar we naar opzoek zijn natuurlijk. 

In Salzburg kwam ik nog wat anders tegen waar ik erg nieuwsgierig naar was, de poeders van Lebe Pur. Gemalen vruchten en kruiden die je kunt toevoegen aan je smoothie, sap of yoghurt. Ik heb eerst een beetje research gedaan naar deze poeders, want wie mij kent weet dat ik hier niet in geloof en het maar zooi vind. Maar die schattige verpakkingen en het product  trokken mijn aandacht. Eenmaal thuis heb ik toch besloten een aantal poeders aan te schaffen. Ze helpen bij het binnenkrijgen van voldoende vitamines en zijn een lekkere toevoeging aan je dagelijkse smoothie. 

Ik heb drie smaken gekocht, antioxidant, detox en energie. 

Antioxidant is met rode vruchten, detox met groenten en kruiden en energie met thee en cafeïne. 

Vooralsnog heb ik enkel de antioxidant en energie geprobeerd. Beide met 200 ml water en een banaan. Ze zijn erg lekker en houden ook goed door de dag. Zo heb ik vanochtend eentje gemaakt en deze door de dag opgedronken. Dat ging prima in mijn glazen true fruits flesje! 

Binnenkort ga ik ook eens andere varianten proberen, maar eerst nog even genieten van mijn laatste vakantiedagen en natuurlijk klaarmaken voor de verhuizing. 
   
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s