Long time no see

Wow! Wat is het weer lang geleden dat ik gepost heb zeg! Het begint langzaamaan wat rustiger te worden, want wat waren het drukke maanden zeg! We zijn natuurlijk op 1 juli begonnen met verbouwen en verhuizen en wat waren we er druk mee zeg!

De verhuizing hebben we echt tussendoor gedaan, we hadden hier eigenlijk geen rekening mee gehouden dat we zo snel een huis zouden vinden en het was op het moment dat we gingen zoeken naar een geschikte plek echt nog een doel heel ver weg. Maar toen we het huis in Eygelshoven eenmaal gezien hadden waren we beide verliefd, en dit was het dan. Toen is de achtbaan begonnen met meubels kopen, verf kiezen, behang afhalen en decoreren. Bijna drie maanden bikkelen samen met familie en vrienden heeft ertoe geleidt dat ons huis ons droomhuis geworden is. En ik dacht, het wordt tijd voor een terugblik!

Toen we dat lege huis binnenkwamen op 1 juli wisten we nog niet precies waar we zouden beginnen. Remko zijn auto was volledig volgeladen met uitzet spullen die bewaard werden bij oma op zolder en we hadden eigenlijk geen idee wat er in alle dozen zat. We zijn bij de notaris geweest om alles te tekenen en toen op naar huis…. Heel gek..

Nu, wonen we er alweer dik twee maanden en hebben we ons al helemaal gesetteld. Er moeten natuurlijk nog best wat dingen gedaan worden, maar die kunnen ook nog wel even wachten. De kerstversiering hangt, mijn oude kamer is leeg (buhhh) en Zenzi ligt op de bank (STOUT!). Het is nog steeds wennen natuurlijk dat er elke week boodschappen gedaan moeten worden, en Remko zijn hemden gestreken moet hebben.. Maar langzaam maar zeker begint het te wennen. Een tour-vlog door het huis staat ook echt al sinds dag 1 op mijn lijstje om aan iedereen te laten zien.  Want he, mijn familie in Amerika en Remko zijn familie in Duitsland moeten toch ook kunnen zien waar we wonen… HAHA eigenlijk ben ik gewoon super trots en wil ik de hele wereld laten zien waar we wonen!

img_0863

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s