Kerst

Zoals ik in mijn vorige post al schreef is er al versierd voor Kerst bij ons thuis. Ik vind dat altijd zo gezellig en kon dan ook echt niet langer meer wachten. Op de eerste Advent hing bij ons alles al op! Onze woonkamer is groot genoeg, absoluut, maar waar ik een kerstboom zou moeten zetten is mij nog steeds een raadsel.

We hebben dan ook gekozen om onze cozy haard te versieren met een guirlande met heel veel kitsch versiering. Op beide tafels staan twee centerpieces met kerstballen en kaarsen, och wat hou ik hier toch van!

img_0888

We hebben gekozen voor een combinatie met rood en goud, want we wilden graag een echt Amerikaanse krans aan de deur, zo’n grote, met veel versiering. Deze hebben we dan ook meteen gekocht toen we die zagen bij Intratuin. Diezelfde week heb ik deze nog versierd. Nog weken te gaan, maar mijn kerstkrans was al af, ik kon niet wachten.

img_0880

Al snel kocht ik ook nog wat krijtstiften om de ramen mee te versieren. Het tekenen op de ramen wilde ik vroeger ook al altijd, maar hé, dat mocht ik nooit van mam (ik neem het je niet kwalijk hoor mam, het is best een zooi om er af te krijgen….). Maar nu, de eerste kerst in ons eigen huisje, MOEST en ZOU ik die krijtstiften hebben en een mooie grote tekening maken op het raam. Dus ja, die is er ook gekomen. Wat Remko hier nou precies van vindt is me eigenlijk een raadsel…. Hij vindt het vast leuk geworden haha! Bijna al onze kerstversiering komt van Action of Van Cranenbroek, lekker goedkoop en precies wat we zochten.

En ach, als we eens willen wisselen, doet het ook niet zo’n zeer in de beurs! 

Heb jij al versierd voor kerst?

img_0893

 

2 Replies to “Kerst”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s