To-do: genieten!

Ik en mijn to-do lijstjes… Ik krijg het zelfs voor elkaar een to-do lijstje van mijn to-do lijstje te maken. Nu is het vakantie en zijn de lijstjes voor even aan de kant geschoven. Het hoogst op mijn vakantie to-do lijstje staat genieten, en dit is aan het lukken! #happy!

Gisteren al gezellig genoten met mijn bezoek en in de avond wederom genoten maar dan met mijn lieverds. We hebben heerlijk samen gekookt, Duitse curryworst met currysaus en frietjes. Net lekker geluncht met Remko, op de bakplaat hebben we heerlijke mini panini’s gemaakt en dalijk gaan we kerstinkopen doen in Aken.

Morgen staat een lunchafspraak met het zusje op de planning en in de avond BURGERSSSS and friends! Mensen die mij kennen, weten dat dit mijn absolute lievelingseten is, dus als dat niet genieten is!

Maar voor nu, geniet ik gewoon lekker op de bank, met mijn kop thee. De camera heeft ook geen overuren meer gedraaid en de foto’s van ons tripje naar Berlijn staat nog altijd op het sd-kaartje, en weet je, daar staan ze voor nu goed.

Mijn blog staat absoluut op een laag pitje de afgelopen maanden, maar toch probeer ik het langzaamaan weer op te pakken! Het waren dan ook drukke maanden, waarin de to-do lijstjes langer werden, kwijtraakten en onze hoofden en agenda’s overvol waren. Remko met zijn nieuwe job, ons huis, mijn hoofd op 100 graden en dat de hele tijd door. Nu is Remko gewend, het huis is (zo goed als) af en mijn hoofd terug op normale temperaturen en kunnen we echt weer genieten van elkaar. Laat dat nou net goed uitkomen met de feestdagen voor de deur!

Onze eerste echte kerst samen! Daar kijk ik nog het meest naar uit, en ga ik met zekerheid van genieten!

schermafbeelding-2016-12-13-om-13-15-22

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s