Music, please!

Het einde van het jaar komt in zicht, en daarbij ook een eind aan de muziek van 2016… Ik Shazam! niet heel vaak, want veel liedjes die ik hoor op de radio vind ik niet leuk genoeg en hoor ik al vaak genoeg op de radio. Maar als ik dit wel doe…. krijg je een lijst als onderstaande!

60ebbb20c6e7f34e41531a94f2bf86c0

Zoals veel mensen al weten luister ik veel muziek. Als we onderweg zijn zoek ik altijd leuke deuntjes zodat ik die kan mee blèren alsof mijn leven er vanaf hangt! Maar ik hou van zoveel verschillende soorten muziek…. Zo kun je me heel blij maken met Katy Perry maar Panic! at the disco blijft ook leuk, en wat Pink Floyd luisteren met papa zit er ook altijd wel in.

Maar, waar ik echt de hele dag naar kan luisteren zijn van die kalme nummers die je bijna niet hoort, lekker op de achtergrond als ik aan het koken ben, op de bank een boek lees of gewoon, tijdens een zondags ontbijtje. Op Spotify volg ik dan ook een aantal van dit soort lijsten.

Tijdens een ontbijtje vind ik deze erg fijn om te horen. Maar als ik een boek lees op de bank hoor ik deze liever. Ik heb in mijn Shazam! app nog zoveel muziek staan die ik in lijstjes moest zetten, dat ik er gek van werd en me er een middag voor gezet heb.

Dus, hier komt die dan… mijn ON-THE-GO-SHAZAM lijst van 2016.
No shame, much fame.

Heb jij nog geen geschikte muzieklijst voor Kerst?! Bekijk dan ook meteen mijn Christmas Tunes, bespaar je weer wat gedoe, en heb je toch leuke muziek tijdens het diner en het uitpakken van de cadeautjes!

Veel luister plezier!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s