Top Dieren Shop

Top dieren shop, jullie zijn the best! Wij bestellen nu sinds een tijdje Zenzi haar voer online. En elke keer gaat het opnieuw mis, de betaling gaat fout, we bestellen het verkeerde voer. Noem maar op. Maar elke keer staat Top Dieren Shop voor ons klaar.

Wij voeren Zenzi de Canex rijst met vis variant. Dit voer heeft ze ook gehad bij de fokker en hebben we aangehouden. Afgelopen keer hebben we ons (maar weer) vergist met het bestellen van het voer. Want nu heeft ze allemaal kleine visjes. Súper schattig overigens. En wat blijkt, hier kauwt ze beter op en eet ze rustiger van. Deze hebben we dus nu weer besteld.

 

Afgelopen donderdag toen we weer voer moesten bestellen was het dus even goed opletten dat we de visjes bestelden. Dat is gelukkig goed gekomen. Ik had alleen dit keer het huisnummer vergeten te vermelden. Dus toen op vrijdag avond de telefoon ging om te vragen wat ons huisnummer is moesten we toch wel even lachen. We waren zó trots dat we eindelijk een bestelling zonder fouten hadden gemaakt bij Top Dieren Shop. Maar helaas, dat gebeurd dan ook elke keer bij dezelfde shop hé! Maar gelukkig was het eind goed al goed, want zaterdag stond ons pakket op ons te wachten bij de buren.

We hebben nu dus al een aantal keer contact gehad met de klantenservice en ik kan alleen maar zeggen, Top Dieren Shop is ook écht top.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s