–Shop till you drop!

Hebben jullie de nieuwe collectie van Esprit al gezien? Ik ben VERKOCHT!

esprit-skirt.jpg

BALLERINA
Deze ballerina rok met petticoat is fan-tas-tisch! Als klein meisje was ik al een mini-ballerina, met een ieniemini pakje, rokje en dan die schoentjes…. ENIG! De balletlessen heb ik na een aantal jaar opgegeven, domste keuze ooit, dat ter zijde, maar de liefde voor ballerina-achtige kleding is gebleven. Zwierige rokken en klassieke schoenen, ik hou er van! 

Deze rok past echt top in deze stijl. In de schattige pastelkleuren blauw en taupe. Ga voor een totale ballerina look met ballerina’s, of een chique look met hakken schoenen en een blouse.

Esprit Dress

WEDDING (nee niet mijn eigen!)
Oeeeehhhhh spannend! We hebben een bruiloft op de planning staan. Onze eerste bruiloft samen, ja ik weet het, al 8 jaar samen en nog steeds niet naar een bruiloft geweest. Maar he, je kunt de mensen om je heen ook niet dwingen (of je eigen partner…. #HINT!). Voor deze bruiloft zijn nog geen concrete plannen, datum of locatie bekend maar inspiratie voor mijn outfit heb ik al gespot! Bij Esprit hebben ze de nieuwe bruiloft en feest collectie binnen gekregen.

#IKMOETSHOPPEN!

Zwierige zomerjurkjes met een kanten randje, lange jurken, korte cocktailjurkjes, noem het maar op, ze hebben het allemaal! Ik hoop dan ook op fantastisch zomer weer, ook al is de datum nog niet bekend. Glimmende sandaaltjes met hakken eronder, haren losjes opgestoken… Ohhh ik hou van bruiloften, dan kun je helemaal uitpakken met sieraden, mooie kleding en zelfs een hoed.

FINISHING TOUCH
Jullie kennen vast mijn trots nog, de Tiffany-kettingen. Beide gekregen van Remko, #DATZIJNPUNTEN! Ze passen ook echt overal bij, een echte must-have! Daarbij maken ze beide looks natuurlijk helemaal af! Haren mooi in de plooi, wat diamantjes in het haar en dan ben ik weer klaar om te gaan!

Schermafbeelding 2017-05-10 om 19.42.24

Wat vind jij van de nieuwe collectie? Ik ben, ja ik zeg het nog eens, VERKOCHT!

2 Replies to “–Shop till you drop!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s