–Shop till you drop!

Hebben jullie de nieuwe collectie van Esprit al gezien? Ik ben VERKOCHT!

esprit-skirt.jpg

BALLERINA
Deze ballerina rok met petticoat is fan-tas-tisch! Als klein meisje was ik al een mini-ballerina, met een ieniemini pakje, rokje en dan die schoentjes…. ENIG! De balletlessen heb ik na een aantal jaar opgegeven, domste keuze ooit, dat ter zijde, maar de liefde voor ballerina-achtige kleding is gebleven. Zwierige rokken en klassieke schoenen, ik hou er van! 

Deze rok past echt top in deze stijl. In de schattige pastelkleuren blauw en taupe. Ga voor een totale ballerina look met ballerina’s, of een chique look met hakken schoenen en een blouse.

Esprit Dress

WEDDING (nee niet mijn eigen!)
Oeeeehhhhh spannend! We hebben een bruiloft op de planning staan. Onze eerste bruiloft samen, ja ik weet het, al 8 jaar samen en nog steeds niet naar een bruiloft geweest. Maar he, je kunt de mensen om je heen ook niet dwingen (of je eigen partner…. #HINT!). Voor deze bruiloft zijn nog geen concrete plannen, datum of locatie bekend maar inspiratie voor mijn outfit heb ik al gespot! Bij Esprit hebben ze de nieuwe bruiloft en feest collectie binnen gekregen.

#IKMOETSHOPPEN!

Zwierige zomerjurkjes met een kanten randje, lange jurken, korte cocktailjurkjes, noem het maar op, ze hebben het allemaal! Ik hoop dan ook op fantastisch zomer weer, ook al is de datum nog niet bekend. Glimmende sandaaltjes met hakken eronder, haren losjes opgestoken… Ohhh ik hou van bruiloften, dan kun je helemaal uitpakken met sieraden, mooie kleding en zelfs een hoed.

FINISHING TOUCH
Jullie kennen vast mijn trots nog, de Tiffany-kettingen. Beide gekregen van Remko, #DATZIJNPUNTEN! Ze passen ook echt overal bij, een echte must-have! Daarbij maken ze beide looks natuurlijk helemaal af! Haren mooi in de plooi, wat diamantjes in het haar en dan ben ik weer klaar om te gaan!

Schermafbeelding 2017-05-10 om 19.42.24

Wat vind jij van de nieuwe collectie? Ik ben, ja ik zeg het nog eens, VERKOCHT!

2 Comments Voeg uw reactie toe

  1. janacools schreef:

    ooooh die rok is echt mooi !

    Liked by 1 persoon

  2. B-Online schreef:

    Jaaaa mooi he! ❤

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s