Gezond ontbijtje

In de zomer gaat het me allemaal net wat makkelijker af eigenlijk. Niet snoepen, een stukje fruit als tussendoortje en een salade als avond eten. Maar dat ontbijt blijft een vervelend punt. Want hoe lekker zijn die cornflakes met chocolade. Ja, inderdaad SUPER lekker!

Warme of gewelde (overnight oats) havermout is niet aan mij besteed. En daarbij ontbijt ik vaak op het werk achter de computer of in de auto. Dus een kruimel ontbijt past ook niet bij me. Een lekkere smoothie smaakt me altijd, maar daar vind ik weer niet voldoende variatie in. Totdat ik gisteren op een aantal recepten stuitte.

Een mix van verschillende gezonde ingrediënten (lees: dingen die ik toevallig in huis had) maken deze smoothie tot een succes. Het vriesfruit van verschillende supermarkten ligt hier standaard in de vriezer en de zakjes met extra toevoegingen van Lebepur staan paraat. Dus daar gaan we. Een smoothie met yoghurt, aardbeien en Lebepur oxidanten.

Een heerlijk zomerse combinatie met ernaast een appeltje voor een goede start van de dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s