Shooten met een eigenwijze hond

Ja, het gaat over Zenzi…. dat eigenwijsje van me!

Afgelopen week had ik voor het werk een afspraak om wat foto’s te maken met Zenzi. Een leuke opdracht vanuit het werk. Ik had me er al de hele week op verheugd om met Zenzi op de foto te gaan. Een professionele fotograaf zou komen en Zenzi en ik mochten dan samen stralen.

Leuk! Zenzi kan heel mooi op de foto, zo lang je maar snoepjes bij de hand hebt. Dus een kilo snoepjes verder hadden we een aantal mooie foto’s. Ze ging heel braaf zitten, liggen, gaf een pootje, deed high five sprong als ik haar dat vroeg. Heel lief!

De fotograaf was daarbij ook nog eens super vriendelijk en lief naar Zenzi. En vooral heel geduldig. Dat vond ik wel heel prettig, want ja, ze is nogal…… eigenwijs.. hihi!

Net toen we besloten dat we klaar waren ontdekte Zenzi dat er ook water was… Normaal zwemt mevrouw liever niet, want he, water mag tot haar buikje komen en verder ook niet. Maar nu, als we nog een andere fotoshoot moeten doen, met een dame in een witte jurk… Dan, ja juist dan…. kan mevrouw ineens zwemmen. We konden er gelukkig wel om lachen, en daarbij heeft het ook nog eens leuke en vooral spontane foto’s opgeleverd. De foto’s van ons avontuur volgen hopelijk gauw. Ik heb achteraf op het schermpje een beetje mee kunnen gluren en het beloofd heel veel goeds!

IMG_2005

 

One Reply to “Shooten met een eigenwijze hond”

  1. Kann mir bitte einer erklären was an dem Design so toll ist und wieso es von “Fachzeitschriften” (ich denke Special Interest Zeitschriften sind gemeint) und YTrn so hoch gelobt wird? Was macht das Ding so hübsch?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s