Summer is coming…. Again!

Goedemorgen! Een nieuwe week, een nieuwe start. Deze week wordt het heerlijk warm! Jammer dat we moeten werken en minder kunnen genieten van het zonnetje, maar op kantoor genieten we net zo goed! Dus, zomerjurkjes weer uit de kast, jassen terug erin! Heerlijk genieten van de pauze in het zonnetje en ‘s avonds tot laat in de tuin genieten van het weer! 
IMG_2101IMG_2122

 

 

 

 

 

 

 

Ja, dat is waar ik van hou. Waar ik ook van hou is… PAKKETJES TIJD! Ik heb een mooi pakketje opgestuurd gekregen van Kralenwinkel-Online.

Hier heb ik een mooi armbandje mee gemaakt, een combi met wat andere kralen die ik al had, maken dit speelse armbandje. Het zijn de vinyl kralen in hot pink  die dit armbandje zo zomers maken. Ze zijn makkelijk te gebruiken en slijtvast. Ik heb er al een paar keer mee gedoucht en de kleur behoud zich erg goed! Zoals je op de foto kunt zien heb ik er voor gekozen om Zenzi erin te verwerken en wat pastelkleurige kralen om mee te eindigen. Verder hebben jullie wellicht mijn Instagram story gezien, met de andere kralen die ik gekregen heb. Hier ga ik heel gauw mee aan de slag, en dan laat ik deze ook nog zien!

IMG_2126

Omdat het zo’n mooi weer wordt heb ik mijn nagels ook maar gelijk voorzien van een mooie kleur. Deze kleur is van Pink Gellac – Tropical een mooi kleurtje voor lange zwoele dagen. En ook nog in de sale op dit moment! Deze gel lak zou 14 dagen mooi moeten blijven, bij mij houdt het meestal ongeveer een week. Gelukkig vind ik dat niet zo heel erg, want ik wissel graag van kleur.

De lak op mijn nagels en het armbandje zijn in ongeveer dezelfde tint, waardoor het wel heel mooi uitziet zo! #Armcandy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s