Holiday essentials

Oh ik zit echt al helemaal in de vakantie sfeer en het duurt nog zo lang! Maar het goede nieuws is dat we geboekt hebben, en dat we dus iets hebben om naar uit te kijken (lees hier over onze plannen). Nu ben ik dus de  hele dag aan het dagdromen over wat we allemaal zullen doen tijdens onze vakantie.

Travel

Welke leuke plekken we zullen bezoeken op vakantie, maar ook tijdens onze vakantie. Zo wil ik graag naar het dierenpark in Hellenthal. Hier zijn we een paar jaar geleden ook geweest en daar mag Zenzi ook meen aar binnen. Verder willen we nog een dagje naar het strand, alleen jammer dat Zenzi nu niet los mag lopen op het strand. En verder wil ik vooral niet te veel vooruit plannen (ja ik ga het echt proberen om niet elke dag vol te plannen) zodat we gewoon per dag kunnen beslissen wat we gaan doen. In de vakantie ben ik ook nog jarig. Dus ik zal ook nog zoet zijn met het organiseren van mijn feestje.

Kofferlabel

Voor de vakantie hebben we nog wat essentials nodig, natuurlijk de gebruikelijke dingen zoals toiletspullen, zonnebrand, het “Wij zijn er even niet” briefje voor je buren maar ook een Kofferlabel. Wij gaan met de auto op vakantie, dus we kunnen de koffers natuurlijk altijd terug in de auto leggen. Maar voor iedereen die met het vliegtuig, trein of bus op vakantie gaat is deze heel handig. Je drukt deze op stevig papier af en gebruikt een elastiekje om het label aan je koffer vast te maken. Deze zijn speciaal gemaakt om je bestemming op te noteren, zodat je koffers altijd in het goede hotel afgeleverd worden. Handig he!

Volgende keer wat tips voor je vakantie foto’s!

 

One Comment Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s