Holiday essentials

Oh ik zit echt al helemaal in de vakantie sfeer en het duurt nog zo lang! Maar het goede nieuws is dat we geboekt hebben, en dat we dus iets hebben om naar uit te kijken (lees hier over onze plannen). Nu ben ik dus de  hele dag aan het dagdromen over wat we allemaal zullen doen tijdens onze vakantie.

Travel

Welke leuke plekken we zullen bezoeken op vakantie, maar ook tijdens onze vakantie. Zo wil ik graag naar het dierenpark in Hellenthal. Hier zijn we een paar jaar geleden ook geweest en daar mag Zenzi ook meen aar binnen. Verder willen we nog een dagje naar het strand, alleen jammer dat Zenzi nu niet los mag lopen op het strand. En verder wil ik vooral niet te veel vooruit plannen (ja ik ga het echt proberen om niet elke dag vol te plannen) zodat we gewoon per dag kunnen beslissen wat we gaan doen. In de vakantie ben ik ook nog jarig. Dus ik zal ook nog zoet zijn met het organiseren van mijn feestje.

Kofferlabel

Voor de vakantie hebben we nog wat essentials nodig, natuurlijk de gebruikelijke dingen zoals toiletspullen, zonnebrand, het “Wij zijn er even niet” briefje voor je buren maar ook een Kofferlabel. Wij gaan met de auto op vakantie, dus we kunnen de koffers natuurlijk altijd terug in de auto leggen. Maar voor iedereen die met het vliegtuig, trein of bus op vakantie gaat is deze heel handig. Je drukt deze op stevig papier af en gebruikt een elastiekje om het label aan je koffer vast te maken. Deze zijn speciaal gemaakt om je bestemming op te noteren, zodat je koffers altijd in het goede hotel afgeleverd worden. Handig he!

Volgende keer wat tips voor je vakantie foto’s!

 

One Reply to “Holiday essentials”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s