Monday feel good tip!

Vandaag een echte feel good tip voor een gezellig uitje met de hond. Gisteren waren we met mijn ouders in de Eifel voor een bedankt-dagje. Zij hebben ons enorm geholpen tijdens het verhuizen en opknappen van ons huisje. Een bedankje waren we hun wel verschuldigd. Dus hop, de auto in, we hebben een mooie rit voor de boeg!

We zijn een paar jaar geleden al eens in het Wildpark geweest in Hellenthal, en mij leek het wel gezellig hier nog eens heen te gaan. Zo gezegd zo gedaan. Het is vanaf Kerkrade ongeveer een uurtje rijden. Je rijdt door de Eifel met zijn prachtige vergezichten en heuvels. Een pareltje om door te rijden.

Het park is gelegen in Hellenthal tegen een heuvel. Je vindt er verschillende dieren zoals herten, paarden, geiten, zwijntjes en ezels. Een gezellig park met als hoogtepunt de roofvogelshow. Ik vind het park zo leuk omdat Zenzi hier ook mee mag, zij kan ook gezellig meekijken naar de dieren en mag zelfs mee in het gedeelte waar je tussen de herten mag lopen.

Op verschillende tijdstippen is er in het park de roofvogelshow. Zeer indrukwekkend is het als ze de grote adelaars los laten vliegen in de vallei. Dit is het enige gedeelte waar Zenzi niet mee mag, ze zijn namelijk bang dat de vogels de honden aanzien voor een prooi en de hond aanvallen. Oke, dat klinkt logisch, en willen we ook liever niet. Dus om en om hebben mijn moeder, Remko en ik op Zenzi gepast.

Achterin het park is een groot gedeelte waar je tussen de herten kan wandelen. Erg leuk als je dan nog voer hebt. Ze eten gewoon uit je hand. Zenzi vind het overigens helemaal niet zo leuk tussen de herten, en al helemaal niet als ze uit mijn hand eten, ze is een beetje jaloers!

Al met al een mooie dag op een locatie die ik iedereen kan aanbevelen!

 

 

One Reply to “Monday feel good tip!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s