Lijstjes lijstjes lijstjes

IMG_0870

Ja, ik hou van lijstjes. To-do voor vandaag, to-do voor deze week, to-do voor op vakantie, boodschappenlijstje, verjaardagslijstje, wat neem ik mee op vakantie lijstje en ga zo maar door. Het maken van lijstjes helpt bij een stukje controle. Controle om niets te vergeten (hm.. dit gebeurd toch nog vrij vaak overigens haha), maar ik vind het ook gewoon leuk om te plannen en lijstjes bij te houden.  To Do lijst

Vaak kriebel ik deze op een briefje en deze verdwijnen zo nu en dan. Soms in een mooi schriftje of kladblokje, en de volgende keer weer in mijn gsm. Hm.. verwarrend, want wat heb ik nou waar opgeschreven. Ik ben zoals je ziet nog een beetje zoekende naar een perfecte oplossing voor alle lijstjes. Want, deze week gebruik ik een schriftje, en volgende week past het schriftje niet meer in mijn tas en blijft het alweer thuis.

Ja, lekker lastig. Daarom een tussenoplossing die ik best even met jullie wilde delen. Een printable in zoet-roze met een to-do lijstje. Print hem uit en kriebel je notities er even op. Daarbij kun je op dit notitieblaadje ook nog bijhouden hoeveel je gedronken hebt, want ik betrap mezelf er op dat ik veel te weinig drink gedurende de dag. Zo maak je er een kleine challenge van en gaat het hopelijk wat beter.

To Do lijst

3 Replies to “Lijstjes lijstjes lijstjes”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s