Noorderbrug – Cultura Nova Parade

Oke, eerlijk is eerlijk, het was echt mega slecht georganiseerd. De brug was prop en prop vol, we moesten lang wachten, er was geen structuur. En er waren veel teleurgestelde bezoekers die de brug niet meer op mochten. Maar wat hadden we geluk, wij mochten er bij zijn, ik was 1 van de 5.000 mensen die het van dichtbij heeft mogen meemaken, en wat was het cool!

Ik heb het natuurlijk over de Cultura Nova parade op de oude Noorderbrug in Maastricht. Deze brug heeft een flink aantal jaren dienst gedaan en is nu vervangen door een nieuwer, mooier maar vooral beter exemplaar.

Aangezien we mooie plekken hadden heb ik veel (ja, het waren er 261) foto’s en video’s kunnen maken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s