Speeltjes voor Zenzi

IMG_4226

Zo af en toe heb ik het geluk dat ik een mooi product mag testen. Dit keer was het een super schattig konijntje voor Zenzi.

Het konijntje komt van de webshop www.webshopvoorhonden.nl   Ik heb speciaal voor een Skineeez gevraagd omdat we daar lekker ruig mee kunnen spelen. Zenzi heeft namelijk van die scherpe grote-honden tanden waarmee ze graag bijt (grapje, ze bijt niet, dat is alleen om de boeven te waarschuwen, dus sssst! hihi).

IMG_4276

De Skinneeez hebben geen vulling waardoor de speeltjes veel robuuster zijn en meer kunnen hebben. Onlangs is er een nieuwe serie uitgekomen, namelijk deze met maar liefst 19 piepjes. En als Zenzi ergens graag mee speelt dan zijn het piepende knuffels. We hebben deze afgelopen weekend dan ook uitgebreid getest en hij is het weekend doorgekomen zonder kleerscheuren, ja, ja, zoals het hoort! We zijn er weg van, het konijn is al door de tuin gevlogen, er is aan gesabbeld,  aan getrokken en leeft nog steeds!

De Skinneeez is te koop bij Webshop voor Honden voor € 16,47, niet het goedkoopste speelgoed, maar dan heb je wel een zeer stevig speeltje!

Wij kunnen niet meer zonder, wil jij hem ook bestellen? Dat kan hier! 

Dit is een gesponsord bericht voor Webshop voor Honden

IMG_4284

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s