Groot, aluminium en mooi!

IMG_4585

Het is natuurlijk een gegeven dat iedereen zijn eigen hond de mooiste vind, dat is zo met kinderen, dat is zo met katten en ook met honden. Maar zeg nou eerlijk, Zenzi staat er prachtig op!

De foto is gemaakt door Rob Truijen van Bureau CaramelRob Truijen van Bureau Caramel en we hebben deze laten printen door Saal Digital.

Super snelle service, binnen een week heb je je foto binnen en TOP kwaliteit. Ik had nog nooit een foto op aluminium laten printen, maar het resultaat mag er zijn. We hebben de foto op tafel gezet met erbij het fotolijstje dat we van mijn werk gekregen hebben als bedankje dat we in de krant wilden staan!

Ik heb gekozen voor de Alu-Dibond versie op 3 mm dikke, matte, aluminium plaat. De print is 40 bij 60, lekker groot dus. Doordat er gewerkt wordt met de nieuwste technologieën kun je de foto zelfs buiten hangen zonder dat de foto vervaagt, buigt of op een andere manier verslechterd. De randen zijn allemaal netjes afgewerkt, de software deed precies wat ik wilde (beetje inzoomen, foto een beetje uitlijnen, het was allemaal kinderspel!). Je kunt kiezen uit verschillende ophangsystemen tegen meerprijs. Ik heb gekozen voor een variant zonder ophangsysteem omdat ik de plaat op de tafel wil zetten zoals je kunt zien op de foto.

IMG_4588

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de print door Saal Digital. Het is een foto geprint op zeer goede kwaliteit en het heeft een een speciale uitstraling door het drukken op aluminium. De prachtige details van Zenzi haar vacht zie je zo goed op deze print, dat vind ik echt een heel groot pluspunt! Ik was er vrij nerveus over omdat ik niet zeker wist of het mooi ging worden, maar ben zeer verrast door het resultaat en ben blij dat ik gekozen heb voor aluminium!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s