BIRTHDAY PREPARATIONS

Het is bijna zo ver! Ik ben bijna jarig. 26 jaar alweer, ik vind ouder worden helemaal niet zo leuk eigenlijk. Maar het plannen van mijn feestje vind ik enig. Het uitzoeken van decoratie, wat zal ik aandoen, welke snackjes en zoetigheden zal ik serveren. Het voelt dan bijna alsof ik mijn eigen mini restaurantje heb.

IMG_2383.PNG

Als de gasten het dan naar hun zin hebben en lekker eten en drinken ben ik al tevreden. Dit jaar is het tweede jaar dat ik mijn verjaardag in ons eigen huis vier. Ik houdt van feestjes buiten, zelfs als het lekker fris is, dus dit gaan we ook doen. Dat heb ik vroeger ook echt gemist, mijn ouders hebben geen tuin, dus een feestje buiten ging nooit. Vandaar dat ik het nu inhaal. De tuin versieren met lampjes mooie slingers en lampionnen zorgen voor een dromerige sfeer waar ik van hou. Toen Remko in mei jarig was heb ik hem overgehaald om zijn verjaardag toch te vieren en heb ik hem verrast met een volledig versierde tuin.

Normaal wordt er altijd vlaai geserveerd op verjaardagen, maar daar heb ik niet zo’n trek in. Iedereen doet dat al. Ik heb al heel lekkere zoetigheden uitgezocht en kan niet wachten om deze te maken en halen. Alles mooi op etagères serveren, kan het nog dromeriger……..

De snoeptafel zoals ik vorig jaar gemaakt heb sla ik dit jaar over, maar ik heb wel een ander lekker item waar iedereen hopelijk van zal smullen!

Maar nu eerst genieten van de prachtige stad Hamburg! Tot gauw!

One Reply to “BIRTHDAY PREPARATIONS”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s