It’s my birthday!

1e3160b9b948b76f63350f8f99ecf25f--birthday-girl-quotes-bday-girl

Yeeeey! Zoveel zin als ik er een paar weken geleden in had zo weinig zin had ik er de afgelopen dagen in. En nu, is het dan toch zo ver. Ik ben jarig. 26 alweer. Mijn god ik kan me nog ergens heel diep in mijn geheugen herinneren hoe ik op de basisschool ging uitdelen. En hoe we op een woensdag middag samen met mam en oma rode bloemen hebben geknutseld om deze te vullen met snoepjes zodat ik deze kon uitdelen. En de kinderfeestjes! CD hoesjes versieren bij Pipoos of zwemmen of naar de kermis.

Nu, zit ik op de bank, dit bericht te schrijven en geniet eigenlijk wel van de rust. Het feestje hebben we al gehad, Zenzi slaapt, Remko is helaas werken. Dus ik kan nu echt even de tijd nemen om te genieten van mijn verjaardag en lekker wakker worden. Zometeen heb ik afgesproken met mam en Kyra om te gaan lunchen. Om mee te genieten van mijn extra feestelijke dag, volg mijn Instagram account 🙂

 

One Reply to “It’s my birthday!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s