HEALTHY OCOTBER: Workout #1

Copy of HEALTHY OCTOBER

Yeah I know, we are all busy with work and school, so going to the gym isn’t happening as much as you want to. Believe me, I know. I haven’t seen a gym from the inside since our vacation in Marbella, and that was 5 years ago. Back then I ran a lot, and several programs at YouTube helped me gain th body I wanted. Because I did it before, I like to try this again. I love training at home, at times I prefer. And when I need a break, just hit the button!

Because I’m a beginner again, I chose a mini workout, but trying to stick with it for 3 times a week. Should be possible, right! there are many videos online for inspiration of just to follow like I do. The videos I like are from Popsugar. They have many different categories like dance, yoga, abs etc. so you can choose what body part you want to train and how intense your training will be.

The training below is only 15 minutes, so no excuses! A couple of minutes less on the toilet, social media and the shower. Again, it is not much, but moving just a little is good for you, after a long day at the office or school! Are you in?


Omdat we allemaal druk zijn met werken kan het sporten er nog eens bij in schieten. Geloof me, ik kan het weten. Ik heb sinds de vakantie in Marbella (5 jaar geleden…) niet meer gesport. Toen ging ik vaak hardlopen en volgde ik verschillende programma’s via YouTube. Omdat me dat in het verleden al geholpen heeft, geef ik er nu weer de voorkeur aan. Lekker thuis in een omgeving die je prettig vind, op een tijdstip dat voor jou uitkomt. En wil je even pauzeren dan kan dat met een druk op de knop!

Omdat ik weer terug bij af ben, en dus een beginner ben. Heb ik er voor gekozen om een kleine workout te doen, maar deze wel 3x per week vol te houden. Dat moet lukken toch! Er staan veel video’s online waar je inspiratie kunt opdoen of gewoon kunt volgen zoals ik doe. De video’s die ik prettig vind zijn van Popsugar. Zij hebben veel verschillende categorieën zoals dansen, yoga, buikspieren etc. zo kun je zelf kiezen welk deel van je lichaam je wil trainen of hoe intensief je training zal zijn.

Onderstaande training duurt slechts 15 minuten, dus geen excuses! Dan maar een paar minuten minder lang op het toilet, minder op social media en wat korter douchen. Nogmaals, het is niet veel, maar een beetje beweging is goed, zeker na een lange dag werken of stilzitten op school! Doe je mee?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s