MIJN VERHAAL

NAAM: BRENDA V.
GEBOREN: 26.09.1991 te MAASTRICHT
WOONPLAATS: EYGELSHOVEN

—–

Ik heb BRENDAVRIJENS.COM opgericht omdat ik iets om handen moet hebben, iets leuks waarin ik mijn creativiteit kwijt kan, waarmee ik anderen en mezelf blij kan maken.

Met het oprichten van BRENDAVRIJENS.COM heb ik verschillende blogs leren kennen, leuke mensen ontmoet en nog leukere reacties mogen ontvangen. Het is een piepkleinblogje op het enorm grote internet. Maar toch, ik kan en ik mag online een verschil maken! En dat doe ik hier.

Ik ben inmiddels 25 jaar jong, woon in een prachtig huis in Eygelshoven en kom uit Maastricht. Ik woon hier met mijn vriend Remko en onze lieve hond Zenzi. We gaan samen vaak op avontuur en nemen jou dan graag mee op reis! Zo kun je dan ook veel lezen over onze tripjes en het eten daar. Als je me kent of al een beetje rondgekeken hebt heb je vast al gezien dat ik van eten houdt! Vandaar dan ook veel recepten en foto’s van eten.

Verder ben ik niet alleen op het internet actief maar ben ik ook graag écht met mijn handen bezig. Al met al, een creatieve lifestyle blog waarin ik mijn ei echt kwijt kan!

Veel liefs!

Bren